Wat houdt deze demo in?

01
Analyse van uw uitdagingen

Het belangrijkste punt van deze call bent u. Welke uitdagingen staan u dagelijks te wachten? Wat zijn de knelpunten of frustrerende punten van uw projecten? Hoe communiceert u nu met uw teams?

02
Capaciteiten van LetsBuild

Hoe kan LetsBuild u helpen deze uitdagingen te overwinnen? Bekijk hoe onze app u kan helpen bij het beheren van uw teams, uw planning, de communicatie over uw projecten.

03
Demo op maat voor uw project

Stuur ons uw huidige projectschema en we maken een persoonlijke korte tour demo van hoe het er voor u uit zou zien op uw huidige project!

Houd uw project in beeld.

LetsBuild’s voortgangsrapportagefunctie stelt teams in staat om de voortgang van hun taken accuraat te rapporteren en informeert direct alle partijen die een follow-up nodig hebben.

  • Volg de voortgang en controleer de kwaliteit aan de hand van de taken in real time
  • Verbind uw teams met hun taken, en mis nooit meer iets
  • Blijf op de hoogte van de vorderingen van elk team in elke fase

Weet wat u te wachten staat.

LetsBuild biedt volledige zichtbaarheid op de bouwplaats, zodat u uw productiviteit, teamwerk, besluitvorming en winstgevendheid kunt verbeteren.

  • Plan uw volgende stappen met vertrouwen.
  • Neem sneller de juiste beslissingen.
  • Voorkom vertragingen of verminder de impact ervan.

40%+

toename van het percentage van de geplande activiteiten dat op tijd is voltooid

€5k/per maand

besparing door tijdige levering van materialen, snellere besluitvorming en minder geschillen met onderaannemers

100s/uren per maand

tijdsbesparing door het automatisch genereren van rapporten voor alle belanghebbenden, met behulp van de informatie die in het systeem aanwezig is

Wij zijn van mening dat we 10-15 procent kunnen besparen op de productiekosten. Er zijn veel voordelen verbonden aan het feit dat we geen voorraad bij de hand hoeven te hebben en dat we niet de stilstandtijden hebben waar we momenteel mee te maken hebben.

– Raul A. Hernandez Sosa, VP Business Development, Grupo Provivienda

Wat doet LetsBuild wel en niet?

Real-time updates vastleggen

LetsBuild wordt elke dag geüpdatet door de mensen op het terrein. Elke dag kunt u de voortgang van de hoofdtaken volgen en ziet u in één oogopslag de volgende deadlines.

Legt updates vast tegen de taken

U hoeft geen lange e-mails te schrijven, mensen te achtervolgen over de telefoon of papierwerk mee te nemen. Alle samenwerking is taakgericht, volledig transparant en binnen één ecosysteem, wat het prettig maakt voor iedereen die erbij betrokken is.

Waarschuwt relevante mensen

Zodra een taak is voltooid, wordt een vervolgmededeling naar de betrokken partijen gestuurd. Wanneer uw timmerman klaar is met de installatie van de vloer, wordt er bijvoorbeeld een automatische melding gestuurd naar de QA/QC manager om zijn/haar werk te beginnen.

Link ownership

Het audit trail toont de gedetailleerde geschiedenis van een bepaalde taak, wie waarvoor verantwoordelijk was, waar eventuele problemen vandaan kwamen en hoe ze werden opgelost.

Zal uw planningssoftware niet vervangen

LetsBuild is een tool die gebruikt wordt naast uw software planning: u neemt uw gemaakte projectplan mee met uw planningstool, daarna houdt u het continu bij met LetsBuild. U kunt het zelfs opnieuw importeren om wijzigingen aan te brengen!

Zal uw project niet voor u bouwen

LetsBuild maakt het (helaas) niet mogelijk om beton te storten, elektrische leidingen te laten lopen of verf aan te brengen. Het maakt het echter wel mogelijk om te communiceren met mensen die hiervoor veel beter gekwalificeerd zijn.

Zal geen voordelen opleveren zonder een beetje moeite

Zoals bij elke nieuwe tool is er een korte aanpassingstijd nodig om maximaal te kunnen profiteren van onze applicatie. We hebben ook veel middelen om u te helpen LetsBuild snel onder de knie te krijgen: trainingen, gebruikersgids, starterskit, gepersonaliseerde follow-up…

is niet GRATIS, maar het rendement is de moeite waard…

Ja, onze tool is niet gratis… maar de bespaarde tijd, cruciale informatie en monitoring van uw project en de bescherming die het biedt is de moeite waard.

Een kort overzicht van LetsBuild